DE STEEN IN DE VIJVER

En dan is het aleer februari en is de kop van 2024 er al weer af. En is het ook het moment dat we kunnen zeggen dat we blij zijn met de komst van 2 nieuwe collega's.

Nadat afgelopen december 2023, Milou-Zwiep-Kist, terug van weggeweest weer als ergotherapeut is gestart bij ons en Kim Heitkönig, voorheen Heling & Partners, bij ons startte als arbeidsdeskundige kunnen we nu de komst van opnieuw 2 nieuwe collega's aankondigen. Per 1 februari 2024 is Laurie Barents gestarts als ergotherapeut en Suzanne Brouwer, ook voorheen Heling & Partners,  is per diezelfde datum gestart als arbeidsdeskundige. Gefeliciteerd dames en we zijn enorm blij dat jullie de keuze hebben gemaakt om bij Trivium advies te solliciteren en jullie nu deel uitmaken van ons team.

Waar we ooit dachten dat tussen de 5 en 10 adviseurs een passend aantal zou zijn voor Trivium advies, heeft de steen in de vijver, de kring steeds groter gemaakt. 

Dit heeft geleidt tot een forse uitbreiding in een paar jaar, naar in totaal 27 adviseurs in ons multidisciplinaire team van ergotherapeuten, bouwkundigen, arbeidsdeskundigen, een re-integratieadviseur en budgetcoaches. Hiermee zijn we op volledige 'oorlogssterkte'en kunnen we onze opdrachtgevers blijvend bedienen in al die complexe dossiers waar een herstelgerichte dienstverlener een meerwaarde heeft of juist die beoordelingsvraag rondom would-be of zorgschade gevraagd wordt.

En nee, groeten qua team willen we nu dan ook niet meer bij Trivium advies. Juist omdat we met onze opdrachtgevers en cliënten korte lijnen willen kunnen blijven houden, kwaliteit kunnen blijven leveren, afspraken kunnen blijven nakomen, maar ook als collega's naast elkaar kunnen staan en een echt en hecht team blijven. Dus verdere groei past in onze ogen daar niet meer bij.

Die steen in de vijver die langzaam een steeds grotere kring maakte qua aantal adviseurs, mag nu een nieuwe kring gaan vormen in het water.

We blijven dagelijks werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Want het kan altijd beter en successen vieren mag, maar wij vinden het net zo belangrijk om van onze 'fouten' te leren. Maar daarnaast zal er veel aandacht uitgaan de komende jaren naar de verdere opleiding van adviseurs naar het hoogste niveau, zodat de ervaren en veelgevraagde krachten ook de jonge generatie zal opleiden, zodat de branche ook in die adviseurs het vertrouwen krijgt voor die hele complexe dossiers en vraagstukken. 

We willen via deze weg jullie als branche bedanken voor het dagelijks gestelde vertrouwen in ons als Trivium advies. Immers zonder jullie zouden we deze groei op alle facetten dagelijks niet kunnen doormaken. Dank dat we samen met jullie dagelijks mogen werken aan het herstel van autonomie van veel cliënten.