Stephanie Rombouts

ergotherapeut

[email protected] | 06 - 15206366

Na mijn afstuderen in 2003 als ergotherapeut wist ik vrij snel dat ik de advisering in wilde. Hierdoor kwam ik terecht bij de Wmo, waar ik met veel plezier gewerkt heb, maar hier liep ik er tegenaan dat er weinig mogelijkheid was om creatieve oplossingen te bedenken en meer te kunnen adviseren dan de standaard voorzieningen binnen die wetgeving.

Sinds 2015 ben ik werkzaam in de herstelgerichte dienstverlening als ergotherapeut, waarbij ik gestart ben bij Metzorg en inmiddels sinds 2020 werkzaam ben bij Trivium advies vanuit mijn woonplaats Loosdrecht. 

De dossiers die ik tegenkom zijn vooral orthopedisch letsel, amputaties en hersenletsel waarbij de advisering voornamelijk gericht is op wonen, zorg en mobiliteit.

Ik vind het mooi om mensen weer vooruit te kunnen helpen met de mogelijkheden die zij wél hebben. Oplossingen zoeken binnen fr wet- en regelgeving, maar ook buiten de kaders te denken en creatieve oplossingen bedenken is een belangrijk en uitdagend deel van mijn werk. Bij Trivium is er sprake van een fijn en hecht team met verschillende expertises waardoor mensen op vrijwel elk gebied na hun letsel geholpen kunnen worden.

Dit alles in combinatie met het reizen door het land, verschillende mensen en culturen ontmoeten en een goede communicatie met alle betrokkenen, maakt mijn beroep tot een afwisselende en uitdagende baan waar ik nog steeds heel enthousiast van word.