Stephanie Hoogveld

ergotherapeut

[email protected] | 0615886500

Na afronding van mijn VWO ben ik gaan studeren in Rotterdam, eerst gezondheidswetenschappen en na twee jaar heb ik de switch gemaakt naar ergotherapie. Na mijn studie heb ik bij enkele gemeenten gewerkt, te weten Rotterdam en na mijn verhuizing terug naar mijn roots, Brabant, bij de gemeente Goirle. Na het in aanraking komen met een ongeval in mijn privé-situatie ben ik me in deze branche gaan verdiepen. 

Inmiddels ben ik dan ook sinds 2015 werkzaam bij Trivium advies als ergotherapeut/casemanager. 

Mijn affiniteit ligt met name in de 'grotere' dossiers, zoals onder andere dwarslaesies/NAH waarbij een breed scala aan voorzieningen voorbij komt. Maar de afwisseling om op pad te gaan met een hele praktische vraag en bijvoorbeeld onze ADL-koffer, maakt dat ik iedere dag weer met plezier aan het werk ga. Ik ervaar het als heel waardevol dat ik echt het verschil kan maken. Niet alleen voor het slachtoffer, maar ook in goed overleg met de partijen eromheen er iedere keer weer uitkomen wat de best passende oplossing is in die specifieke situatie. 

Naast mijn werk stap ik graag het liefst ieder vrij moment, vanuit mijn woonplaats Geldrop, op de racefiets en als het zou kunnen ook iedere keer weer in het buitenland.