Gieneke Tigelaar

ergotherapeut

[email protected] | 0621205386

In 2006 ben ik afgestuurd als ergotherapeut. Daarna ben ik via een detacheringsbureau bij diverse gemeenten gaan werken als Wmo-consulent, waarbij indicatiestelling voor rolstoelen, huishoudelijke hulp, woningaanpassingen en vervoersvoorzieningen centraal stond. Na een wereldreis van 6 maanden ben ik in 2010 gaan werken bij een eerstelijns ergotherapiepraktijk in het Gooi. 

In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar Trivium advies. In 2019 ben ik verhuisd naar Drenthe, te weten Roswinkel, en is mijn werkgebied veelal in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. De dossiers zijn zeer divers van inhoud, waarbij NAH, dwarslaesies en orthopedisch letsel veelal terugkeren en het regelen van zorg en voorzieningen, het realiseren van grote woningaanpassingen en aanbouwen terugkerende onderdelen zijn. 

Naast het inhoudelijk behandelen van de dossiers ben ik verantwoordelijk voor de Trivium Academy, waarmee we kennis willen overdragen aan onze partners in de branche. Daarnaast heb ik diverse neventaken, waarbij het organiseren en voorzitten van onze maandelijkse teambijeenkomsten en het inwerken van nieuwe collega's hier een vast onderdeel van uitmaken. 

Het waardevolle aan dit werk vind ik dat je echt iets kan betekenen voor een ander. Door goed te luisteren en daardoor er achter te komen wat iemand nodig heeft en dit dan ook te kunnen regelen en organiseren vind ik heel belangrijk. Het is mijn drijfveer om mensen weer dingen te kunnen laten doen die ze graag willen doen, ook na een ongeval.