Chris K√ľnneke

ergotherapeut

[email protected] | 0611855824

Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in de kinder- en volwassenrevalidatie en heb ik gewerkt als Wmo-adviseur bij meerdere gemeenten. Sinds 2017 ben ik werkzaam als ergotherapeut/casemanager bij Trivium advies, vanuit het mooie Rotterdam als woonplaats. 

De dossiers waarin ik werkzaam ben zijn veelal NAH (zorg)-dossiers en complex orthopedisch letsel. Het van A tot Z in kaart brengen wat er nodig is aan zorg en voorzieningen en dit ook daadwerkelijk binnen de kaders organiseren staat dagelijks weer centraal in mijn werk. 

Het waardevolle deel in mijn werk blijft het komen tot een oplossing en dan juist soms die oplossing waar in eerste instantie niet aan wordt gedacht. Het daarbij onderzoek doen naar de (on)mogelijkheden binnen de kaders van de wetgeving en daarbuiten. Waarbij het doel is om toch alle partijen dezelfde richting op te laten kijken. Inmiddels door mijn ervaring merk ik dat het speelveld en het schakelen met alle stakeholders vanzelfsprekender wordt, wat uiteindelijk helpt om gezamenlijk tot een goed resultaat te komen.