Linda Renders

directeur/ergotherapeut

[email protected] | 0641661985

Er zijn gelukkig nog heel veel mogelijkheden, voorzieningen en regelingen die letselschadeslachtoffers kunnen helpen om hun autonomie te herwinnen. In de praktijk vormt dit helaas een steeds ondoorzichtiger woud.

Trivium advies heeft zich als herstelgerichte dienstverlener hierin gespecialiseerd. Ieder slachtoffer en iedere casus is anders. Voor elk slachtoffer tot het uiterste gaan en de mogelijkheden zoeken, is iedere dag weer een uitdaging. Daar zetten ik en mijn deskundige team ons met hart en ziel voor in.

Met trots ben ik directeur van Trivium advies en mag ik een gepassioneerd team aansturen. Naast dat ik dossiers behandel, ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en het beleid van Trivium advies, onderhoud ik contacten met opdrachtgevers en draag ik zorg voor het netwerk en de contacten met de diverse branchepartijen. 

Daarnaast ben ik nog dagelijks actief als ergotherapeut en zorgschadeskundige in de diverse uiteenlopende dossiers. De complexiteit van onze dossiers, maar daarbij de juiste zorg en voorzieningen kunnen regelen, organiseren en de cliënten kunnen ontzorgen maakt dat iedere dag weer een uitdaging is. Mijn motto. Hoe complexer hoe leuker! 

Vragen over onze herstelgerichte dienstverlening?
Neem contact met mij op of maak een afspraak.

Artikelen van Linda Renders