ADVISEURS LETSELSCHADE - ERGOTHERAPEUTEN 

 

Over Trivium advies

Werken als adviseur bij Trivium advies betekent dat je door het hele land reist om slachtoffers te bezoeken en te adviseren. Dit doe je in nauw overleg met het multidisciplinaire team van collega’s, de opdrachtgevers en met diverse betrokken instanties zoals Wmo, CIZ, leveranciers e.o.. Je bent gemiddeld 50% van je tijd onderweg en werkt de overige tijd vanuit huis. Overleg met je collega’s vindt bijna dagelijks (telefonisch) plaats en er zijn regelmatig overleggen in het kader van intervisie, kennisdeling en kwaliteitsbevordering.  Veelal omvatten onze opdrachten complexe problematiek in de breedste zin van het woord, waarbij de inzet van meerdere disciplines noodzakelijk kan zijn om tot een goede oplossing en herstel van autonomie te komen.

Trivium advies is een organisatie die volop ruimte geeft aan professionele, klantgerichte en initiatiefrijke mensen.      

Ter uitbreiding van het bestaande team zijn wij op zoek naar adviseurs letselschade – ergotherapeuten

Profiel

Je bent ergotherapeut, beschikt over een HBO werk- en denkniveau en uitstekende adviesvaardigheden. Relevante werkervaring als (indicatie- of Wmo-) adviseur geniet de voorkeur maar daarnaast is het essentieel dat je een open houding hebt, coachbaar bent en je graag wilt ontwikkelen als ergotherapeut/adviseur binnen de letselschade. Dit is immers ‘een vak apart’. Je bent gedreven om goed werk te leveren en kunt ook buiten de bestaande kaders denken en met creatieve oplossingen komen. In de omgang met mensen (slachtoffers, verzekeraars, belangenbehartigers en andere betrokkenen) communiceer je zowel empathisch als zakelijk. Je bent zelfstandig, flexibel en weet je eigen werk goed te organiseren. Je bent leergierig en staat open voor feedback. Ten slotte weet je je collega’s altijd te vinden, ook al zie je ze niet dagelijks.

Aanbod

Je treft bij ons een professionele werkomgeving, fijne collega’s en een open en informele sfeer. We investeren, zolang als nodig, in een gedegen inwerktraject en ook daarna wordt  jouw persoonlijke ontwikkeling gefaciliteerd. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je begint met een jaarcontract voor 32 uur per week.

Procedure

De eerste gespreksrondes zijn gepland op 13 en 14 september 2023. Het betreft een procedure van minimaal twee gespreksrondes en bij mogelijk geschiktheid, danwel dienstverband zal een assessment tevens hiervan deel uitmaken. Hierdoor neemt de gehele procedure enige tijd in beslag. Tot 31 juli kunt u reageren.

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV met een korte motivatie aan [email protected]. Wilt u nadere informatie dan kunt u tevens een mail sturen naar [email protected]. Er wordt dan contact met u opgenomen.