Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar: 
 

ADVISEUR LETSELSCHADE - ERGOTHERAPEUT 

 
Werken als adviseur bij Trivium advies betekent dat je door het hele land reist om slachtoffers te bezoeken en te adviseren. Dit doe je in nauw overleg met het multidisciplinaire team van collega’s, de opdrachtgevers en met diverse betrokken instanties zoals Wmo, CIZ, Zvw, leveranciers e.o.. Je bent gemiddeld 50% van je tijd onderweg en werkt de overige tijd vanuit huis. Overleg met je collega’s vindt bijna dagelijks (telefonisch) plaats en er zijn regelmatig overleggen in het kader van intervisie, kennisdeling en kwaliteitsbevordering.  
 
Trivium advies is een volop groeiende organisatie die volop ruimte geeft aan professionele, klantgerichte en initiatiefrijke mensen. 
 
Jouw kwaliteiten
Je bent ergotherapeut, beschikt over een hbo werk- en denkniveau en uitstekende adviesvaardigheden. Relevante werkervaring als (indicatie- of Wmo-)adviseur geniet de voorkeur, maar daarnaast is het essentieel dat je een open houding hebt, coachbaar bent en je graag wilt ontwikkelen als ergotherapeut/adviseur binnen de letselschade. Dit is immers een 'vak' apart. Je bent gedreven om goed werk te leveren en kunt ook buiten de bestaande kaders denken en met creatieve oplossingen komen. In de omgang met slachtoffers, verzekeraars, belangenbehartigers en instanties communiceer je zowel empatisch als zakelijk. Je bent zelfstandig, flexibel en weet je eigen werk goed te organiseren. Je bent leergierig en staat open voor feedback. Tenslotte weet je je collega's altijd te vinden, ook al zie je ze niet dagelijks. 
 
Het aanbod
Je treft bij ons een professionele werkomgeving, fijne collega’s en een open en informele sfeer. Het eerste jaar invensteren we in een gedegen inwerktraject en ook daarna wordt jouw  persoonlijke ontwikkeling gefaciliteerd. Eenmaal goed op de rit krijg je veel vrijheid. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je begint met een jaarcontract voor 32 uur per week. 
 
Procedure
De eerste gespreksrondes worden gepland op maandag 18, donderdag 21 of maandag 25 oktober 2021. Een assessment zal deel uitmaken van de procedure. Tot 30 september kunt u reageren op de vacature.
 

Interesse

Stuur dan je CV met een korte motivatie aan [email protected]. Wilt u nadere informatie dan kunt u tevens een mail sturen naar [email protected]. Er wordt dan contact met u opgenomen.