ADVISEUR LETSELSCHADE - ARBEIDSDESKUNDIGE

 
Werken als adviseur bij Trivium advies betekent dat je door het hele land reist om slachtoffers te bezoeken en te adviseren. Dit doe je in nauw overleg met het multidisciplinaire team van collega’s, de opdrachtgevers en met diverse betrokken instanties zoals UWV, werkgevers, leveranciers e.o.. Je bent gemiddeld 50% van je tijd onderweg en werkt de overige tijd vanuit huis. Overleg met je collega’s vindt bijna dagelijks (telefonisch) plaats en er zijn regelmatig overleggen in het kader van intervisie, kennisdeling en kwaliteitsbevordering.  
 
Trivium advies is geen arbeidsdeskundig bureau, maar een multidisciplinaire herstelgerichte dienstverlener binnen de letselschadebranche. Veelal omvatten onze opdrachten complexe problematiek in de breedste zin van het woord, waarbij de inzet van meerdere disciplines noodzakelijk kan zijn om tot een goede oplossing en herstel van autonomie te komen.
Trivium adivies is wel een organisatie die volop ruimte geeft aan professionele, klantgerichte en initiatiefrijke professionals. 
 
Jouw kwaliteiten
Je bent een SRA-geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundige, beschikt over een hbo werk- en denkniveau en uitstekende adviesvaardigheden, zowel in woord als geschrift. Je wilt je ontwikkelen tot een hoogwaardige en gespecialiseerde arbeidsdeskundige in een specifiek domein, waarbij opdrachten omtrent carrièreperspectief een onderdeel van je werk gaan uitmaken. Je zult hiervoor zowel in- als extern voor worden opgeleid. 
Daarnaast zullen je werkzaamheden zijn met complexe casuïstiek, zoals de re-integratie en begeleiding van cliënten met onder andere hersenletsel (NAH), amputaties en dwarslaesies e.o.
Relevante werkervaring is een pré, maar daarnaast is het essentieel dat je een open houding hebt, coachbaar bent en je permanent wilt ontwikkelen. Kwalitatief goed werk leveren vind je vanzelfspreken en je bent in staat om waar dat nodig is buiten de bestaande kaders te denken en met creatieve oplossingen te komen. In de omgang met mensen (slachtoffers, verzekeraars, belangenbehartigers en andere betrokkenen) communiceer je zowel empatisch als zakelijk. Je bent zelfstandig, flexibel en weet je eigen werk goed te organiseren. Je bent leergierig en staat open voor feedback. Ten slotte weet je je collega’s altijd te vinden, ook al zie je ze niet dagelijks.
 
Aanbod
Je treft bij ons een professionele werkgeving, fijne collega's en een open en informele sfeer. Wij  bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Procedure
De eerste gespreksrondes zijn gepland op 13 en 14 september 2023. Het betreft een procedure van minimaal twee gespreksrondes en bij mogelijk geschiktheid, danwel dienstverband zal een assessment tevens hiervan deel uitmaken. Hierdoor neemt de gehele procedure enige tijd in beslag. Tot 31 juli kunt u reageren.
 
Interesse

Stuur dan je CV met een korte motivatie aan [email protected].

Wilt u nadere informatie dan kunt u tevens een mail sturen naar [email protected]. Er wordt dan contact met u opgenomen.