Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar: 
 

ADVISEUR LETSELSCHADE - ARBEIDSDESKUNDIGE

 
Werken als adviseur bij Trivium advies betekent dat je door het hele land reist om slachtoffers te bezoeken en te adviseren. Dit doe je in nauw overleg met het multidisciplinaire team van collega’s, de opdrachtgevers en met diverse betrokken instanties zoals UWV, werkgevers, leveranciers e.o.. Je bent gemiddeld 50% van je tijd onderweg en werkt de overige tijd vanuit huis. Overleg met je collega’s vindt bijna dagelijks (telefonisch) plaats en er zijn regelmatig overleggen in het kader van intervisie, kennisdeling en kwaliteitsbevordering.  
 
Trivium advies is geen arbeidsdeskundige organisatie maar richt zich op herstelgerichte dienstverlening vanuit een multidisciplinaire visie rondom enkel de complexe problematiek binnen de letselschade. Trivium advies is een groeiende organisatie die volop ruimte geeft aan professionele, klantgerichte en initiatiefrijke mensen. 
 
Jouw kwaliteiten
Je bent een SRA-geregistreerde arbeidsdeskundige, beschikt over een hbo werk- en denkniveau en uitstekende adviesvaardigheden. Je wilt je ontwikkelen tot een hoogwaardige en gespecialiseerde arbeidsdeskundige, waarbij opdrachten omtrent carrièreperspectief een onderdeel van je werk gaan uitmaken. Hiertoe zul je een intern opleidingstraject krijgen om je hierin te specialiseren.
Daarnaast zullen je werkzaamheden zich richten op de complexe casuïstiek, zoals de re-integratie en begeleiding van cliënten met onder andere hersenletsel.
Relevante werkervaring is een pré., maar daarnaast is het essentieel dat je een open houding hebt, coachbaar bent en je wilt ontwikkelen. Je bent gedreven om goed werk te leveren en kunt ook buiten de bestaande kaders
denken en met creatieve oplossingen komen. In de omgang met slachtoffers, verzekeraars, belangenbehartigers en diverse instanties communiceer je zowel empatisch als zakelijk. Je bent zelfstandig, flexibel en weet je eigen werk goed te organiseren. Je bent leergierig en staat open voor feedback. Ten slotte weet je je collega’s altijd te vinden, ook al zie je ze niet dagelijks.
 
Het aanbod
Je treft bij ons een professionele werkomgeving, fijne collega’s en een open en informele sfeer. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Procedure
De eerste gespreksrondes worden gepland op maandag 18, donderdag 21 of maandag 25 oktober 2021. Een assessment zal deel uitmaken van de procedure. Tot 30 september kunt u reageren op de vacature.
 

Interesse

Stuur dan je CV met een korte motivatie aan [email protected]. Wilt u nadere informatie dan kunt u tevens een mail sturen naar [email protected]. Er wordt dan contact met u opgenomen.