In Memoriam - Annelies Kruisselbrink

Op donderdag, 4 augustus 2022, is onze oud-directeur, mede-eigenaar en ergotherapeut, Annelies Kruisselbrink, overleden. Op vrijdag 12 augustus hebben we afscheid van haar genomen. 

In 2014 kreeg Annelies wederom de diagnose kanker, waarbij direct bleek dat dit uitgezaaid was. Na vele jaren vechten, maar ook jaren met veel mooie momenten en volop genieten, ging Annelies de laatste weken hard achteruit. Gelukkig kon ze, na een korte periode in het ziekenhuis, met de nodige zorg en voorzieningen naar huis. Uiteindelijk is ze in haar geliefde huis in Zwolle overleden.

In 1994 – 1995 startte Annelies samen met Callista Koedood met letselschadedossiers en dit was de start van Trivium advies. Doordat zij ziek werd, moest ze in 2014-2015 de bedrijfsvoering volledig en vrij plotseling loslaten. Gelukkig heeft Annelies in de afgelopen jaren haar eigen dossiers zelf kunnen afronden, wat voor haar heel belangrijk was. Haar visie dat kwaliteit het allerbelangrijkste is, nemen wij tot de dag vandaag mee en zullen we uit blijven dragen in de toekomst.

Annelies, dank dat je ooit gestart bent met Trivium advies en wij dit tot een prachtig bedrijf hebben kunnen uitbouwen in de afgelopen 8 jaar. We zullen hier met passie mee verder gaan in de toekomst. 

We wensen de familie veel sterkte toe de komende periode.